Interim Management

Bent u een ervaren interim-manager en op zoek naar een switch in uw werk? Kijk wat TheLeadershipAdvisory voor u kan betekenen.

TheLeadershipAdvisory werkt samen met zeer ervaren interim-managers die zich vanuit ons bureau verbinden aan een verander-opdracht. Tijdelijk, vast of eerst tijdelijk en daarna vast. Wij begeleiden onze interim-managers vanuit TheLeadershipAdvisory en committeren ons, net als u, ook aan de opdracht en het resultaat.

Wat kunt u als ervaren senior interim-manager doen?

Als ervaren senior interim-manager kunt uĀ als u over de juiste ervaring in het hogere executive management beschikt zich via ons registreren. Dan nemen wij bij een match contact met u op. U kunt dit doen door een mail en CV te sturen naar info@theleadershipadvisory.com

Verander-management

TheLeadershipAdvisory biedt interim-management aan bij veranderingsprocessen. Dat doen wij exclusief in het hogere executive segment voor hele grote, tot en met beursgenoteerde, organisaties en in de sfeer van het grote en kleine MKB. Ons grote netwerk van senior verander-managers is over de laatste 15 jaar sterk gegroeid. Wij werken veelal reeds jarenlang samen met onze interim-managers, wat zich vertaalt in de uitvoeringskwaliteit van onze opdrachten. Ons vaste kernteam van Interim Partners staat daar voor garant. Bent u van mening dat u vergelijkbare ervaring heeft in een van de sectoren waarin wij actief zijn?

Begeleid interim-management

TheLeadershipAdvisory voegt in het executive segment veel waarde toe. Dat heeft te maken met de relatief complexe governance van grote organisaties. Maar ook met de kwaliteit van onze interim-managers. En daarnaast met onze approach. Met name in het segment van grote en kleine MKB-bedrijven is onze dienstverlening tailor made en niet uitsluitend op transactie basis. Hier worden, naast het plaatsen van senior interim-managers, aanpalende diensten separaat aangeboden: counseling, selectie en assessments. Daar blijkt vaak behoefte aan te zijn. Steeds vaker wordt onze senior managers na een tijdelijk traject gevraagd een vaste positie te willen gaan bekleden. Daar kunnen van tevoren ook afspraken over gemaakt worden. Maar dat betekent ook dat TheLeadershipAdvisory altijd op zoek is naar ervaren senior interim-managers.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar