Job Solutions

Actief of niet-actief op zoek naar een vervolgstap in uw loopbaan? Zoekt u loopbaanbegeleiding door een zeer ervaren executive coach en boardroom advisor? Verhoog uw zichtbaarheid, creëer mogelijkheden en verbeter uw uitgangspositie.

Not Actively Looking

Verhoog uw zichtbaarheid terwijl u niet op zoek bent naar een vervolg van uw loopbaan.
 
U bent niet actief op zoek naar een vervolgstap in uw loopbaan maar u wilt nationaal en internationaal wel gevonden worden voor een positie waarbij u dit zou kunnen heroverwegen. U wilt uw zichtbaarheid verhogen bij door u geselecteerde bureaus maar ook niet al te openbaar ‘te koop’ staan. Dat kan via ons portal Not Actively Looking.

Interim Management

Bent u een ervaren interim-manager en op zoek naar een switch in uw werk? Kijk wat TheLeadershipAdvisory voor u kan betekenen.
 

TheLeadershipAdvisory werkt samen met zeer ervaren interim-managers die zich vanuit ons bureau verbinden aan een verander-opdracht. Tijdelijk, vast of eerst tijdelijk en daarna vast. Wij begeleiden onze interim-managers vanuit TheLeadershipAdvisory en committeren ons, net als u, ook aan de opdracht en het resultaat.

Loopbaan begeleiding

Voor executive senior managers biedt TheLeadershipAdvisory een tweetal coachingstrajecten: loopbaan coaching en “Omgekeerd Solliciteren“.
 
Speciaal voor managers het programma “Omgekeerd Solliciteren” samengesteld. Dat is de snelste weg naar je nieuwe baan. Met deze compacte coaching ga je onder begeleiding zelf bedrijven en organisaties benaderen. Immers veruit het grootste deel van deze opties wordt tegenwoordig niet meer via searchbureaus gevonden. We nemen de regie dus proactief in eigen hand en dat is best even wennen. Dit programma biedt naast individuele coaching ook intervisie-sessies (best practices, ervaringen uitwisselen) met andere deelnemers aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar