Loopbaanbegeleiding

Voor executive senior managers biedt TheLeadershipAdvisory een tweetal coachingstrajecten: loopbaan coaching en New Tracks coaching.

Loopbaan coaching

Voor senior executives hebben wij een tailor made loopbaantraject samengesteld. Dit traject kent een coach-gedeelte waarbij ook de McClelland test wordt gebruikt en er gereflecteerd wordt op "wat bij je past”. Deze korte coaching gaat snel over in een adviestraject waarbij natuurlijk ook het CV onder de loep wordt genomen.

Waarom loopbaan coaching?

Hoofdlijn is dat je initiatief moet nemen zodat je controle krijgt over je loopbaan. De meest corporate mensen zijn gewend om initiatief te nemen in de sfeer van hun werkomgeving en niet zo snel als het gaat om hun loopbaan. Ze vinden het lastig om zichzelf neer te zetten en te verkopen.

Loopbaan coaching door TheLeadershipAdvisory

Onder begeleiding gaan we samen op zoek naar een fors aantal leads voor een nieuwe passende uitdaging. Immers veruit het grootste deel van deze opties wordt tegenwoordig niet meer via searchbureaus gevonden. We nemen de regie dus proactief in eigen hand en dat is best even wennen. Meestal gaan we uit van zo’n 7 maandelijkse sessies om een echte kick-start te maken, maar uiteraard is alles bespreekbaar.

New Tracks coaching

Naast loopbaan coaching bieden wij senior managers die op zoek zijn, de mogelijkheid om proactief het heft in eigen hand te nemen in het zoekproces naar een nieuwe uitdaging. Ons programma biedt naast individuele coaching ook intervisie-sessies met andere deelnemers en aandacht voor vitaliteit.


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar