Loopbaanbegeleiding

Voor executive senior managers biedt TheLeadershipAdvisory een tweetal coachingstrajecten: loopbaan coaching en New Tracks coaching.

Individuele loopbaan coaching

Voor senior executives hebben wij een tailor made loopbaantraject samengesteld. Dit traject kent een coach-gedeelte waarbij ook de McClelland test wordt gebruikt en er gereflecteerd wordt op “wat bij je past”. Deze korte coaching gaat snel over in een adviestraject “Omgekeerd Solliciteren” waarbij natuurlijk ook het CV onder de loep wordt genomen.

Omgekeerd Solliciteren coaching/intervisie

Daarnaast hebben wij speciaal voor managers het programma “Omgekeerd Solliciteren” samengesteld. Dat is de snelste weg naar je nieuwe baan. Met deze compacte coaching ga je onder begeleiding zelf bedrijven en organisaties benaderen. Immers veruit het grootste deel van deze opties wordt tegenwoordig niet meer via searchbureaus gevonden. We nemen de regie dus proactief in eigen hand en dat is best even wennen. Dit programma biedt naast individuele coaching ook intervisie-sessies (best practices, ervaringen uitwisselen) met andere deelnemers aan en wordt door deelnemers met een gemiddelde score van 8.7 gewaardeerd.

Waarom loopbaan coaching?

Hoofdlijn is dat je initiatief moet nemen zodat je controle krijgt over je loopbaan. De meest corporate mensen zijn gewend om initiatief te nemen in de sfeer van hun werkomgeving en niet zo snel als het gaat om hun loopbaan. Ze vinden het lastig om zichzelf neer te zetten en te verkopen.

Loopbaan coaching door TheLeadershipAdvisory

Onder begeleiding van Jos Hessels gaan we samen op zoek naar een fors aantal leads voor een nieuwe passende uitdaging. Meestal gaan we uit van zo’n 7 maandelijkse sessies om een echte kick-start te maken, maar uiteraard is alles bespreekbaar.

Artikel Jos Hessels FD d.d. juni 2020

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar