Ga naar Job Solutions

Onze mensen

Wij zijn een groep van zeer ervaren managers, bestuurders en toezichthouders, adviseurs en bemiddelaars.

Partners TheLeadershipAdvisory

Jos Hessels

Jos is een zeer ervaren executive coach en boardroom advisor. Met zijn jarenlange ervaring in het interim-management heeft hij een uitgebreid en fijnmazig netwerk opgebouwd.

Hans Langeveld

Hans was voorheen Managing Partner van twee grote nationale en internationale executive search bureaus en bemiddelt ruim 16 jaar leiderschapsposities waar leiderschap de kernvraag is.

Geassocieerd TheLeadershipAdvisory

Cleo SissinghCleo Sissingh

Cleo Sissingh

Cleo werkt al meer dan 25 jaar als interim directeur/bestuurder, procesmanager en organisatieadviseur. Daarnaast is zij een ervaren toezichthouder.

Lees verder...

Mariëlle de MackerMariëlle de Macker

Mariëlle de Macker

Mariëlle is een sterke, authentieke leider, die vanuit haar achtergrond als technisch bedrijfskundige doorgegroeid is naar CHRO rollen op directie/bestuursniveau.

Lees verder...

Alice StäblerAlice Stäbler

Alice Stäbler

Alice is een zeer ervaren internationaal georiënteerde bestuurder, senior executive coach en toezichthouder. Zij heeft haar ruime bestuurlijke ervaring opgebouwd in diverse eindverantwoordelijke functies.

Lees verder...

Mark KuperusMark Kuperus

Mark Kuperus

Mark Kuperus is Associate Partner en een gedreven en energieke verandermanager van de TLA herstructureringsgroep. Mark is een authentiek leider die vanuit een sterke financiële achtergrond als CFO is doorgegroeid naar interim CEO/CRO bestuursposities.

Lees verder...

Bert SterrenburgBert Sterrenburg

Bert Sterrenburg

Bert Sterrenburg is Associate Partner en een gedreven en energieke verandermanager van de TLA herstructureringsgroep. Bert heeft ruim 25 jaar ervaring in algemeen en financieel management.

Lees verder...

Ad van SchaikAd van Schaik

Ad van Schaik

Een ervaren brede manager met als core competence finance. Voelt zich als een vis in het water bij complexe, cross-border projecten. Nuchtere, resultaatgedreven…

Lees verder...

Jos van der WerffJos van der Werff

Jos van der Werff

Jos van der Werff heeft ruime ervaring in de procesindustrie. Hij zet (internationale) supply chains op en ontwerpt programma’s…

Lees verder...

Robert Jan DubbeldamRobert Jan Dubbeldam

Robert Jan Dubbeldam

Robert Jan is een echte techneut met hele brede ervaring in de olie & gas en de proces-industrie. Na een periode in de engineering…

Lees verder...

Monique GerritsMonique Gerrits

Monique Gerrits

Monique Gerrits heeft na een succesvolle internationale carrière bij KLM waar zij een wereldwijde businessunit aanstuurde en deel uitmaakte van de directie van KLM Cargo…

Lees verder...

Jos ArnoldussenJos Arnoldussen

Jos Arnoldussen

Jos is een ervaren, internationaal georiënteerde, hands-on/brains-on CFO en transformatie manager.

Lees verder...

Tom KliphuisTom Kliphuis

Tom Kliphuis

Tom Kliphuis is een ervaren bestuurder en leider die de afgelopen 21 jaar CEO-posities o.a. bekleedde bij ING, Nationale-Nederlanden, VGZ en Zwitserleven.

Lees verder...

Frits van WezelFrits van Wezel

Frits van Wezel

Frits is een ervaren loopbaan-professional en heeft ruime ervaring met executive search als Partner; executive coaching en loopbaanontwikkeling van o.a. een bank.

Lees verder...

Thomas MartinThomas Martin

Thomas Martin

Thomas heeft, na zijn strepen verdiend te hebben als CFO, zijn echte passie gevonden in verandermanagement. Hij is nu al jaren…

Lees verder...

Mark HartmanMark Hartman

Mark Hartman

Mark heeft als CFO een gedegen kennis en ervaring opgebouwd bij toonaangevende fabrikanten en distributeurs van chemicaliën, industriële apparatuur en elektrotechnische materialen en B2B in verschillende segmenten, zoals automotive, aerospace, energie en bouw.

Lees verder...

Lars van TuinLars van Tuin

Lars van Tuin

Lars van Tuin (1963) promoveerde in 2021 in de psychologie aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar leiderschap, doelgerichtheid, waarden en motivatie.

Lees verder...

Daniëlle SchuurDaniëlle Schuur

Daniëlle Schuur

Daniëlle heeft een geheel eigen aanpak gemaakt om bedrijven te helpen een gedragen strategie te ontwikkelen en deze breed uit te rollen…

Lees verder...

Dorothé LamersDorothé Lamers

Dorothé Lamers

Dorothé heeft een state-of-the-art aanpak ontwikkeld voor het effectief adviseren en begeleiden van bestuurders, commissarissen en toezichthouders…

Lees verder...

Hanneke AndringaHanneke Andringa

Hanneke Andringa

Hanneke Andringa begeleidt mensen en organisaties om resultaten te halen uit LinkedIn.

Lees verder...

Jopke MoulijnJopke Moulijn

Jopke Moulijn

Joke is een ervaren Leadership Advisor met als rode draad haar expertise op het gebied van leiderschap- en talentvraagstukken.

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar