Ga naar Job Solutions

Onze mensen

Wij zijn een groep van zeer ervaren managers, bestuurders en toezichthouders, adviseurs en bemiddelaars.

TheLeadershipAdvisory zoekt Partners Associate Partners
Lees hier meer –>

Partners TheLeadershipAdvisory

Jos Hessels

Jos is een zeer ervaren executive coach en boardroom advisor. Met zijn jarenlange ervaring in het interim-management heeft hij een uitgebreid en fijnmazig netwerk opgebouwd.

Hans Langeveld

Hans was voorheen Managing Partner van twee grote nationale en internationale executive search bureaus en bemiddelt ruim 16 jaar leiderschapsposities waar leiderschap de kernvraag is.

Alice Stäbler

Alice is een zeer ervaren internationaal georiënteerde bestuurder, senior executive coach en toezichthouder. Zij heeft haar ruime bestuurlijke ervaring opgebouwd in diverse eindverantwoordelijke functies.

Mariëlle de Macker

Mariëlle is een sterke, authentieke leider, die vanuit haar achtergrond als technisch bedrijfskundige doorgegroeid is naar CHRO rollen op directie/bestuursniveau.

Geassocieerd TheLeadershipAdvisory

Daniëlle SchuurDaniëlle Schuur

Daniëlle Schuur

Daniëlle heeft een geheel eigen aanpak gemaakt om bedrijven te helpen een gedragen strategie te ontwikkelen en deze breed uit te rollen…

Lees verder...

Dorothé LamersDorothé Lamers

Dorothé Lamers

Dorothé heeft een state-of-the-art aanpak ontwikkeld voor het effectief adviseren en begeleiden van bestuurders, commissarissen en toezichthouders…

Lees verder...

Cleo SissinghCleo Sissingh

Cleo Sissingh

Cleo werkt al meer dan 25 jaar als interim directeur/bestuurder, procesmanager en organisatieadviseur. Daarnaast is zij een ervaren toezichthouder.

Lees verder...

Bert SterrenburgBert Sterrenburg

Bert Sterrenburg

Bert Sterrenburg is Associate Partner en een gedreven en energieke verandermanager van de TLA herstructureringsgroep. Bert heeft ruim 25 jaar ervaring in algemeen en financieel management.

Lees verder...

Mark KuperusMark Kuperus

Mark Kuperus

Mark Kuperus is Associate Partner en een gedreven en energieke verandermanager van de TLA herstructureringsgroep. Mark is een authentiek leider die vanuit een sterke financiële achtergrond als CFO is doorgegroeid naar interim CEO/CRO bestuursposities.

Lees verder...

Jeffrey BekkerinJeffrey Bekkerin

Jeffrey Bekkerin

Jeffrey Bekkerin is een interim CFO /CRO die gespecialiseerd is het bouwen van duurzame dynamische operating models met een gezonde financieringsstructuur.

Lees verder...

Ad van SchaikAd van Schaik

Ad van Schaik

CRO met als core competence finance. Voelt zich als een vis in het water bij complexe, cross-border projecten. Nuchtere, resultaatgedreven…

Lees verder...

Jos van der WerffJos van der Werff

Jos van der Werff

Jos van der Werff heeft ruime ervaring in de procesindustrie. Hij zet (internationale) supply chains op en ontwerpt programma’s…

Lees verder...

Robert Jan DubbeldamRobert Jan Dubbeldam

Robert Jan Dubbeldam

Robert Jan is een echte techneut met hele brede ervaring in de olie & gas en de proces-industrie. Na een periode in de engineering…

Lees verder...

Monique GerritsMonique Gerrits

Monique Gerrits

Monique Gerrits heeft na een succesvolle internationale carrière bij KLM waar zij een wereldwijde businessunit aanstuurde en deel uitmaakte van de directie van KLM Cargo…

Lees verder...

Thomas MartinThomas Martin

Thomas Martin

Thomas heeft, na zijn strepen verdiend te hebben als CFO, zijn echte passie gevonden in verandermanagement. Hij is nu al jaren…

Lees verder...

Wijnand FassotteWijnand Fassotte

Wijnand Fassotte

Wijnand is een zeer ervaren interim directeur/bestuurder, senior executive coach en organisatieadviseur. Wijnand is zeer ervaren in het (bege)leiden van verandertrajecten.

Lees verder...

Mark HartmanMark Hartman

Mark Hartman

Marc heeft als CFO een gedegen kennis en ervaring opgebouwd bij toonaangevende fabrikanten en distributeurs van chemicaliën, industriële apparatuur en elektrotechnische materialen en B2B in verschillende segmenten, zoals automotive, aerospace, energie en bouw.

Lees verder...

Lars van TuinLars van Tuin

Lars van Tuin

Lars (1963) promoveerde dit jaar op een onderzoek naar leiderschap, doelgerichtheid, waarden en motivatie aan de faculteit Psychologie aan de Universiteit Utrecht.

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar