Jopke Moulijn

Joke is een ervaren Leadership Advisor met als rode draad haar expertise op het gebied van leiderschap- en talentvraagstukken. Zij combineert een zakelijke achtergrond met een scherp inzicht in wat mensen drijft en belemmert.

Deze ervaring deed zij op in Executive Search als Partner en als executive (team-)coach. Zij maakte leiderschapsteams effectiever en ontwikkelde individuen op sleutelposities als cruciaal onderdeel van organisatorische transformaties. Zij is niet bang de vinger op de zere plek te leggen en confronteert op sympathieke wijze. Dit heeft zij in verschillende rollen veelvuldig gedaan bij (internationale) organisaties in diverse sectoren.

Haar kracht ligt in het snel herkennen van (ontwikkel-)potentieel in mensen, teams en organisaties waarmee zij haar cliënten verder ontwikkelt potentieel te realiseren om zo resultaten en welbevinden te verbeteren. Met haar coachende, empathische en scherpzinnige stijl daagt zij professionals uit om over hun gedrag en leiderschap in relatie tot anderen na te denken en nodigt hen uit om het niet gekende te verkennen en de deuren te openen naar echte verandering.

Ervaren met HR-programma management, advisering en begeleiding van senior leiderschap. Studeerde HR aan de RUG en deed postdoctoraal Executive Coaching en Team Coaching aan de VU, Amsterdam.

Zij beschouwt de context van de positie en het individu in combinatie van het creëren van innovatieve verbindingen en kwalificatie op basis van drijfveren en waarden van belang en gaat daarmee veel verder dan de klassieke transactie om alleen de positie te vervullen.

Jopke is sterk kwaliteit gedreven, zorgvuldig, enthousiast en resultaatgericht. Zij is een toegewijde teamspeler, scherpzinnig luisteraar, speelt hockey en houdt van het buiten zijn, reizen, en hiken in de bergen.

Previous

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar