Lars van TuinLars van Tuin (1963) promoveerde in 2021 in de psychologie aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar leiderschap, doelgerichtheid, waarden en motivatie
Eerder studeerde hij cum laude af in de politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (1992) en specialiseerde zich in politieke theorie, moraal en gemeenschap. Hij heeft postdoctorale programma’s afgerond aan Ashridge College (VK, 1998) en IMD (Lausanne, CH, 2001). Hij is gecertificeerd als Professional Certified Coach (PCC, 2008) door de International Coach Federation (ICF) en Newfield Certified Ontological Coach (NCOC, 2008) bij Newfield Network (VS).
Lars van Tuin is executive coach en onderzoeker. Hij werkt samen met leiders om een ​​werkcultuur te ontwikkelen waarin uitmuntende prestaties samenkomen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Het bevorderen van welzijn en motivatie staan ​​centraal in zijn werk.
De ingrediënten waarmee Lars werkt in coaching en leiderschapsontwikkeling zijn leiderschap, doelgerichtheid, waarden en het voorzien in psychologische basisbehoeften.
Lars doet dit aan de hand van lezingen, motivatieworkshops, één-op-één coaching, teamretraites, trainingen en complete programma’s voor leiderschapsontwikkeling. Hij werkt evidence-based en ondersteunt daarnaast organisaties met wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van interventies.
Als coach heeft hij ervaring in verschillende organisaties en branches, waaronder Automotive, Financial Services, Oil & Gas, Telecommunicatie, Home Appliances, Pharma en Retail.
Hij was mentor en programmacoach bij de toonaangevende Amerikaans-Chileense coachingschool Newfield Network (Co, VS) en werkte in hun programma’s in Azië, Europa, Zuid-Afrika en de VS. Hij was ook coach en gastdocent in het Global Leadership Program aan de International Christian University (ICU), Tokyo, Japan.

Previous
Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar