Marcus van Beyma

Marcus is Associate Partner van TheLeadershipAdvisory.

Marcus maakte bijna 20 jaar geleden de stap naar search voor vast en interim omdat hij zich sterk voelde aangetrokken om de persoonlijke groei van anderen te begeleiden en hen te laten excelleren in een bestaande of nieuwe omgeving. Sinds die tijd bemiddelt hij vast en tijdelijk leiderschap voor de zakelijke en not-for-profit diensteverlening.

Marcus is er sterk op gericht om partijen die hij begeleidt met behulp van zijn aandacht zich verder te laten ontwikkelen om succesvol te zijn.
Marcus is zelf een ervaren ondernemer en hij begeleidt bij uiteenlopende vraagstukken. Hij weet dit persoonlijke en zakelijke doelstelling samen te brengen van zowel persoon als die van de omgeving waarin hij of zij werkzaam is. Marcus is daarbij niet afwachtend, soms confronterend en vooral constructief en duidelijk.

Binnen TheLeadershipAdvisory richt Marcus zich op executive search en op executive interim-management. Met zijn ruim 20 jaar ervaring in dit vak brengt hij evidente toegevoegde waarde mee en vertrouwdheid met veel relevante thema’s bij onze cliënten en kandidaten.

Deze van origine vakbekwame hovenier is door gaan leren in Deventer, Cirencester (UK) en Tilburg. Vervolgens startte Marcus binnen familiebedrijven in Ghana, Amerika en Nederland. Juist omdat hij een wat andere achtergrond heeft, en een ander pad heeft gevolgd dan zijn collega’s, heeft hij een eigen wat dwarse maar vooral effectieve stijl waarin ondernemers zich in zullen herkennen.

In het verleden werkte hij nationaal en internationaal, o.a. met klanten als Dole, Benetton, Maersken is hij als ondernemer meerdere malen vanaf het eerste idee een nieuw bedrijf gestart. Tot voor kort was hij 12 jaar Commissaris bij verschillende familiebedrijven en non-profit organisaties.
Marcus is getrouwd en vader van drie kinderen. Hij is een creatief, vitaal, veerkrachtig en bevlogen mens, met een ondernemende geest en een goed gevoel voor verhoudingen, doelgerichtheid en opbrengst.

Previous

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar