Mariëlle de Macker

Per 1 september 2021 is Mariëlle de Macker Partner bij TheLeadershipAdvisory.

Mariëlle is een sterke, authentieke leider, die vanuit haar achtergrond als technisch bedrijfskundige doorgegroeid is naar CHRO rollen op directie/bestuursniveau. Daarnaast heeft is zij een ervaren commissaris/toezichthouder, momenteel bij drie verschillende organisaties. Mariëlle heeft haar ervaring in meer dan 20 jaar opgebouwd in o.a. internationaal opererende organisaties, zowel beursgenoteerd als private equity, in binnen en buitenland. Ze is daarbij vertrouwd geraakt met verschillende sectoren, waaronder retail, zakelijke en professionele dienstverlening, ZORG en de chemische industrie. Sinds 2019 is Mariëlle als zelfstandige actief als toezichthouder (o.a. de RAI, MSD en Maastro) en als
‘trusted advisor’ op het gebied van leiderschap, cultuur en organisatie-ontwikkeling. En zij is boardmember van Talent naar de Top, waar ook TLA lid van is. Ook heeft zij ervaring met search en begeleiding voor Raad van Toezicht posities in de Zorg.

Previous
Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar