Mark Hartman

Mark heeft als CFO een gedegen kennis en ervaring opgebouwd bij toonaangevende fabrikanten en distributeurs van chemicaliën, industriële apparatuur en elektrotechnische materialen en B2B in verschillende segmenten, zoals automotive, aerospace, energie en bouw. Mark is nu meer dan 25 jaar actief in vaste en interim-posities voor multinationale ondernemingen om de financiële organisatie, bedrijfsprocessen, informatiesystemen te transformeren en te verbeteren en om transparantie in winstgevendheid en financiële prestaties te creëren.

Mark werkte eerder in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Voorbeelden van concrete realisaties zijn carve-outs en integraties van activiteiten voor private equity-bedrijven en het implementeren en optimaliseren van ERP-systemen en Business Intelligence-toepassingen. Met een resultaatgerichte aanpak en evenwichtige persoonlijkheid zal hij een gewaardeerde en vertrouwde zakenpartner van het TLA team worden en projecten van strategisch belang initiëren en aansturen.

Welkom Mark!

Previous
Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar