Mark van Lieshout

Mark is een (finance) professional met ruime en brede ervaring op executive board level en in toezichthoudende functies. Herkent de belangen van verschillende stakeholders en weegt die zorgvuldig. Beschikt over een goed gebalanceerde focus op de lange termijn strategische doelstellingen en de dagelijkse prioriteiten. Is in staat en vindt het leuk om een capabel team te bouwen dat is gericht op het leveren van resultaten en dat zich committeert. Stimuleert persoonlijke ontwikkeling en groei van medewerkers en peers. Geeft ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheid en besluiten binnen duidelijk geformuleerde kaders. Werkt op basis van vertrouwen in ruil voor resultaten en commitment. Heeft een hoge kwaliteitsstandaard voor zichzelf en vraagt en verwacht die ook van anderen. Mark is in staat om complexe problemen aan te pakken en is voortvarend en vasthoudend in het implementeren van oplossingen.

In zijn vrije tijd tennist Mark graag met zijn competitieteam. Met vrouw en kinderen wordt er eens in de paar jaar een mooie reis gemaakt naar bestemmingen zoals Tanzania en recent Peru. Daarnaast geniet het hele gezin van de honden en de kat.

Previous
Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar