Peter Hoogeveen

Peter is een ervaren HR-professional/-manager en een sterke en deskundige sparringpartner voor directie en bestuur. Werkte in zeer uiteenlopende branches en is bekend met organisatiedynamiek van de werkvloer tot en met de boardroom. Hij benadert HR vanuit een bredere bedrijfskundige invalshoek, natuurlijk met de business als vertrekpunt. Vervulde als eindverantwoordelijk HR-manager een leidende rol bij meerdere ingrijpende reorganisaties en systeemimplementaties. Peter komt tot zijn recht in situaties met een veranderopgave. Hij werkt met een goed gevoel voor verhoudingen, doorziet het speelveld snel en is in staat om veranderingen in gang te zetten én te realiseren.

Als mens is hij een verbinder, betrokken bij zowel zijn opdrachtgevers als de mensen met wie hij samenwerkt en zijn managementstijl kenmerkt zich door een prettige balans tussen zakelijk en de menselijke maat. Door te werken vanuit vertrouwen en eigenaarschap en heldere kaders te geven weet hij steeds het beste in mens en organisatie naar boven te halen.

Peter is een gepassioneerd aikidobeoefenaar. Over het snijvlak van business en aikido schreef hij het boek ‘Business aikido’ dat vorig jaar door een vakjury werd gewaardeerd met een shortlistnominatie voor Managementboek van het jaar 2019.

Previous

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar