Wijnand Fassotte

Wijnand is een zeer ervaren interim directeur/bestuurder, senior executive coach en organisatieadviseur.
Hij heeft zijn ruime bestuurlijke ervaring opgebouwd in diverse eindverantwoordelijke functies in de financiële en zakelijke dienstverlening, ICT, de zorg en woningcorporaties.

Wijnand is zeer ervaren in het (bege)leiden van verandertrajecten vooral in het kader van organisatieontwikkeling (cultuur, leiderschap), verbetering bedrijfsvoering, verbetering van dienstverlening en klant- en marktgerichtheid en herinrichting, bijvoorbeeld naar aanleiding van een fusie. Hij is daarnaast een ervaren executive coach. Zowel in de private als publieke sector.

Wijnand is ondernemend, pragmatisch, betrokken, confronterend, enthousiast en energiek. Resultaat- en doelgericht, analytisch en contactueel sterk. Netwerker en verbinder. Als geboren Rotterdammer houdt hij van daden; het met mensen behalen van resultaat. Hij schreef een boek over Customer Relationship Management.

Previous
Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar