Dorothé Lamers

Dorothé heeft een state-of-the-art aanpak ontwikkeld voor het effectief adviseren en begeleiden van bestuurders, commissarissen en toezichthouders. Deze aanpak zet zij in bij zelfevaluaties, individuele coaching en bij het begeleiden van samenwerking- en fusietrajecten. Opdrachtgevers, waaronder wooncorporaties, zorgorganisaties en bedrijven, waarderen haar deskundigheid, haar zorgvuldig optreden en het op de juiste momenten plegen van de juiste interventies.

Dorothé baseert haar werkwijzen op jarenlange ervaring als bestuurder en interimmanager in de onderwijs- en de zorgsector. Als bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en haar Human Resources achtergrond, richt zij zich met name op organisatieontwikkeling en bestuurlijke vraagstukken. Met haar innovatiekracht en haar heldere analyses brengt ze focus aan en ondersteunt zij organisaties bij strategieontwikkeling en voert zij leiderschapsprogramma’s uit, zoals recent bij een aantal organisaties in het bedrijfsleven.

Dorothé werkt in haar aanpak graag nauw samen met de opdrachtgever. Ze voelt zich betrokken bij de organisaties die zij begeleidt en kan volop genieten van de duurzame resultaten die door de mensen in de organisatie bereikt worden.

Next Post

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Wij werken met een team van 20 senior (interim) managers, adviseurs en coaches vanuit onze bureaulocaties in Amstelveen en Wassenaar.

Amstelveen:

The Garden
Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen

Wassenaar:

Kasteel de Wittenburg (bezoekadres)
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar